Dogovorimo suradnju

U potrazi ste za uslugom iskopa, cestovnog prijevoza, sanacije puteva ili ostalih usluga?
Dogovorimo suradnju već danas!


Pošalji upit

Naše usluge

Usluga iskopa mini bagerom

Bez obzira tražite li iskope temelja, kanala za vodu i struju, ili kopanje septičkih jama, tu smo da udovoljimo vašim potrebama. 

S našim stručnim timom, možete biti sigurni u precizno izvedene radove u dogovorenom roku

Pružamo i usluge spajanja priključaka za kanalizaciju, osiguravajući funkcionalnost vašeg doma ili poslovnog prostora. Kvaliteta, pouzdanost i zadovoljstvo klijenta su naša misija stoga nas kontaktirajte već danas!

više

Pripremni radovi na gradilištu

Bez obzira na veličinu ili složenost projekta, nudimo širok spektar usluga koje će vaše gradilište pripremiti za rad. Od iskopa i nivelacije terena do uklanjanja otpada, naša usluga je sveobuhvatna. 

Naša misija je osigurati da je vaše gradilište sigurno, uredno i spremno za početak gradnje. S našim stručnim znanjem i iskustvom, možete biti sigurni da će vaš projekt započeti na čvrstim temeljima.

više

Cestovni prijevoz robe

Sigurno i pouzdano prevozimo vašu robu do bilo koje destinacije. Bilo da se radi o pijesku, rizli, građevinskom otpadu, starom namještaju, drvu, sijenu ili balama, naša usluga cestovnog prijevoza robe je tu za vas. 

Naša usluga je prilagođena vašim potrebama i garantiramo brzu i učinkovitu dostavu.

više

Sanacija puteva i nerazvrstanih cesta

Specijalizirani smo za sanaciju poljskih puteva i nerazvrstanih cesta. Bez obzira na stanje vašeg puta, nudimo usluge koje će poboljšati njegovu funkcionalnost i sigurnost. 

Naša usluga uključuje popravak oštećenja, nivelaciju, uklanjanje prepreka i još mnogo toga. 

Naš cilj je osigurati da su vaši poljski putevi i ceste sigurni za sve korisnike. S našom uslugom možete biti sigurni da će vaša ruralna infrastruktura biti u najboljem mogućem stanju.

više